За Кулинарно Училище Amuse Bouche

Буквално преведено от френски "Амюз Буш" [amuse bouche]  означава "удоволствие за устата".

Вдъхновени от идеята, че храната сплотява, ние от кулинарно училище "Амюз Буш" имаме за цел да превърнем готвенето в удоволствие, независимо по какъв повод Ви се налага.

В уютна обстановка и в добра компания всеки ще се почувства у дома си и ще забрави поне за малко ежедневните проблеми.
 
Без значение какъв опит имате в кухнята - всички са добре дошли да изживеят магията на кулинарното изкуство.

Ангел Димитров
Основател
Здравейте! Занимавам се професионално с готвене повече от 10  години. Завършил съм Техникум по хранене и туризъм в град Хасково - специалност "кулинар". Натрупал съм опит както в българската, така и в международната кухня, като последната ми позиция беше Главен Готвач в хотел Park Inn By Radisson Sofia. По време на престоя ми в САЩ и Великобритания имах шанса да работя с доказани имена в кулинарното изкуство, чиито опит е безценен. Извън работата си обичам да пътувам из по-малко известни места и кътчета на България и света, а също така да откривам нови вкусове и аромати.
Бояна Рачева
CEO / Химик
Бояна е завършила бакалавърска степен по органична химия, след което продължава с магистратура по Медицинска химия в Софийския Университет. Определя се като химик приложник и предпочита да прекарва времето си в кухнята, отколкото в някоя друга тъмна лаборатория. 
Борис Тасев
COO / Икономист
Боби открива страстта си към готвенето, като студент по икономика в САЩ. Споделя, че е започнал с полуготови студентски гозби, за да стигне до ежедневното приготвяне на вкусен домашен хляб и по неговите думи "каляващото нервите" приготвяне на домашни колбаси. Занимава се с кулинарна фотография и дизайн в свободните минути между две гозби.
Елена Недялкова
Мениджър
От наш любим курсист, Ели се превърна в неразделна част от екипа ни. Завършила е иконимика във Варна, след което продължава обучението си в САЩ. След, като работи в глеми фирми като Hewlett Packard, решава да превключи скорости. 
шеф Николов
шеф в Niko'las 0/360
Придържащ се към най-високите стандартни в кулинарията, шеф Цветомир Николов има повече от десет-годишен интернационален опит. Страстта му към храната го кара да развие уникален стил на готвене благодарение на многобройните си пътувания и стажове в ресторанти с по няколко мишлен звезди.

www.nikolas.bg
Катерина Рангелова
сладкарство
Катерина Рангелова - Sugarmouse, започва заниманията си със сладкарство като хоби, което постепенно издига до професионално ниво. Почти цялото си свободно време посвещава на кулинарни курсове и уроци, постоянно търси нови рецепти, техники и интересни вкусове. Ценител е на качествената храна и вярва, че няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши.

www.sugarmouse.club
Bon Appetit!