Изненадайте Вашите любими хора, близки, приятели, роднини и колеги с нестандартно предложение за подарък, като им поднесете незабравимо преживяване с Кулинарно училище Amuse Bouche!
 
Ваучерите за подарък са перфектно решение пред алтернативата за дълго лутане в търсене на подходящият подарък. С ваучер от Кулинарно училище Amuse Bouche имате възможност да доставите приятно изживяване на хората, който бихте искали да зарадвате.

Вариантите за издаване на подаръчен ваучер са следните:
 
1. Ваучер за избран курс от нашата програма.  В този случай ваучерът е обвързан с конкретна дата и е нужно да знаете, че човекът, на когото подарявате има възможност да посети курса в определения ден и час! Необходимо е да направите регистрация на името на носителя на ваучера, но моля използвайте ваш имейл адреса, за де не разкрие изнедата! Системата ни изпраща автоматечно съобщение за регистрацията с начините и условията на плащане.

2. Ваучер за избран курс, но не обвързан с дата. В  този случай валидността на ваучера е 1 година от датата на издаване и получател сам прави своята регистрация.

3. Ваучер за определена сума (посочена от Вас), като той може да бъде използван за всеки курс в Кулинарно Училище Amuse Bouche в рамките на 1 година. В случай, че сумата на ваучера е по-малка от избрания курс, разликата може да се доплати. Също ваучер издаден за определена стойност може да се използва за повече от един курс.

Вашият подарък може да съдържа персонално послание в рамките на 1-2 изречения.

За издаване на ваучер, моля пишете на нашия и-мейл адрес или се свържете с нас по телефона. За издаване на ваучера са ни необходими две имена на човека, за когото е предвиден ваучера, вариянта ваучер който сте избрали и послание, ок желаете такова.

Ваучерът изпращаме до 24 часа в PDF формат, който Вие може да разпечатате. Заедно с ваучера ще получите и информация за условията и начин на плащане.

Ако е необходимо по-бързо издаване на ваучера, моля своевременно да ни уведомите за това.

Ваучерът не гарантира място за курс, освен в случая когато е обвързан с конкретна дата. Регистрацията за курсовете става електронно, спрямо обявените в програмата дати и е задължителна за всички участници.

В цената са включени:
  • всички продукти необходими за приготвянето на ястията
  • присъствието на един или двама инструктори
  • престилка за вски участник
  • подробни инструкции, рецепти и съвети за готвене

  • кухнята на Кулинарно училище Amuse Bouche, с всичките й удобства

  • похапване на приготвените по време на курса вкусотии

Курсове се провеждат при минимум 8 записани участника!
 

Правила за използването на вауерите на Кулинарно Училще Amuse Bouche
 

Ваучерът гарантира място за курс единствено и само тогава, когато на него е изписана датата - начало на курса и специфичен курс. В този случай е направена предварителна регистрация за въпросния курс и важат общите правила за регистрация и заплащане, с които можете да се запознаете на този линк. В тези случаи при неявяване на курс, ваучерът се счита за невалиден и сумата на ваучера не подлежи на възстановяване.
 

В случаите, в които ваучерът е за курс от определен цикъл (например “Kitchen Survivor”) и на вауера не е опоменато началото на курса, ваучерът е валиден в рамките на една година от датата на издаване (виж серииния номер). Тъй като не е обвързан с определена начална дата, регистрацията на официалната страница на курса е задължителна (за всички участници). Регистрацията става на официалната страница на въпросния курс. След регистрация важат общите права за регистрация и заплащане посочени на официалната страница на училището.
 

В случаите, когато е издаден ваучер за определена сума, той не е обвързан с който и да било от курсовете, които Кулинарно Училище Amuse Bouche предлага. В тези случаи ваучерът е валиден в рамките на една година от издаването му. Ваучерът може да бъде използван за посещението на един или повече класове в рамките на определената (записана) сума. В случаите, когато собственика на ваучера има желание да се запише за по-скъп курс, разликата се заплаща на място. Регистрацията на официалната страница на училището за всички курсове е задължителна за всички участници. След регистрация важат общите права за регистрация и заплащане посочени на официалната страница на училището.
 

С уважение,
 

Екипът на Кулинарно Училище Amuse Bouche

За повече информация и поръчки можете да се свържете с нас >>