14.08.2017 г. (Понеделник) 19:00 ч.

Да е лед, не е лед; да е мед, не е мед ...

Лятото пристъпва с всеки изминал ден и макар температурите да са все още колебливи, все някой ден ще стане горещо. И когато това стане ще започнем да се чудим как да се разхладим. Студена бира, диня или сладолед. За съжаление обаче вкусен и качествен сладолед е намира изключително трудно. Ето защо най-добрия вариант да се снабдим с такъв е да си го приготвим сами. Заповядайте на един много сладоледен клас, в който ще се научим как да приготвяме различни видове от това студено изкушение. Макар нещата на пръв поглед да изглеждат прости, зад добрия сладолед стои много наука и техника. Как да приготвим гладък сладолед в домашни условия, така че да няма едри ледени кристали вътре ще разберат онези 14 човека от вас, които успеят да се запишат за този клас.


Начало: 14 август 2017 г.
понеделник и сряда от 19:00 до 21:30 ч.


Цена: 90 лв.


Продължителност: 2 посещения

 Освен сладолед по традиционния метод (в камерата) ще приготвим такъв и с течен азот. И разбира се сладоледът няма да е сладолед, ако не е поставен в домашно приготвена вафлена фунийка. Също така ще ви покажем как да смаяте гостите с една невероятна сладоледена торта, която няма как да объркате.

Програма

Италиански шоколадов сладоледен кейк

Сметанов сладолед с череши

Сладолед от праскови

Малиново сорбе

Ментов сладолед

Ванилов сладолед

Домашни фунийки за сладолед

В света на сладоледите, Ваш гид ще бъде:

Катерина Рангелова
Sugarmouse


"Няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши."

Преди около четири години Катерина Рангелова открива сладкарството, като своя страст и хоби. В началото на 2012 г. стартира блога Sugarmouse, където споделя кулинарните си постижения. Почти цялото си свободно време посвещава на кулинарни курсове и уроци, постоянно търси нови рецепти, техники и интересни вкусове. Ценител е на качествената храна и вярва, че няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши.

Катя ще ви покаже колко лесно и приятно е приготвянето вкъщи на кремове, бисквити, еклери, бонбони, че дори и сладолед и торта. Наистина е лесно!

Курсът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора, които имат известен опит, но искат да развият уменията си и да научат нови рецепти и трикове.

Какво получавате:

Кулинарно Училище Amuse Bouche използва само висококачествени продукти по време на своите курсове. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати.

В цената от 90 лв. на човек са включени:
  • 2 посещения в Кулинарно Училище Amuse Bouche в рамките на седин уикенд;
  • гост инструктор - Катерина Рангелова от Sugarmouse;
  • двама инструктори, които да следят за безопасността на участниците;
  • всички продукти необходими за приготвянето на рецептите в курса;
  • подробни инструкции, рецепти и съвети за готвене
;
  • учебната кухня на Кулинарно Училище Amuse Bouche, с всичките й удобства;
  • престилки, дъски и новоже, за времето на курса;
  • похапване на приготвените по време на курса вкусотии;
  • чай, кафе, минерална вода.

Регистрация и заплащане:

Местата за всички събития и курсове в Amuse Bouche са ограничени.
По време на курсовете не се допуска присъствието на други лица освен курсистите регистрирани и платили си за курса.

За да се регистрирате за курс или събитие, моля използвайте формуляра вдясно на страницата. Всяка нова регистрация трябва да бъде с уникален e-mail!

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане. Моля заплатете пълната сума или капаро в размер на 50% в рамките на два работни дни.

Възможни начин на плащане: ePay; банков превод; в брой - с предварителна уговорка за дата и час.

В случай, че не получим плащане в рамките на указаия срок, ще получите автоматично съобщение от нашата система, с което ще Ви уведомим, че в случай, че не платите, мястото Ви ще бъде предотстъпено на друг желаещ.

В случай, че имате Ваучер за посещение на курс в Кулинарно Училище Amuse Bouche, моля направете регистрация и ни пишете на адрес: contact@amusebouche-bg.com.

За почвече информация:

тел: +359 877 585 873 - от 10:00 до 18:00 ч.
e-mail: contact@amusebouche-bg.com
Facebook: Facebook/amuseboucheschool

Bon Appetit!