Виетнамска кухня с Hang

Начинаещи

Какъв по-добър начин за запознаване с още рецепти от Виетнамската кухня от една кулинарна среща с Hang? Заедно ще се пренесем из земите на далечния изток и ще приготвим и дегустираме вкусна, традиционна и екзотична храна.


Начало:
08 декември 2018 г. @ 11:00 ч. събота от 11ч. до 13:30ч. Този курс вече е затворен за регистрация.
Свободни места: 1
Цена: 50 лв с ДДС
Доведи приятел/ка и получи 5% отстъпка!

В тайните на Виетнамската кухня ще ни посвети Ханг Hang Thu Tran или на кратко наричана - Ханг. В Ханой Ханг се е занимавала с екологични проучвания, до момента в който не открива, че готвенето й е страст и не завършва кулинарно училище. От този момент нататък започва да се занимава с различни кулинарни проекти, като дори е ръководила малък кетъринг бизнес. Прекарва по голямата част от времето си или в кухнята или с децата си. През август месец 2017 година Ханг, заедно с цялото си семейство се преместват да живеят в малка София. Радват се на тишината, която всички ние наричаме “градски шум” и свикват с българската култура и навици. Ханг е младо, енергично и засмяно момиче, което не може просто да стои и да свиква с чужда култура. След краткото време прекарано в София, тя вече знае от къде да си набави всички необходими продукти за приготвянето на истински виетнамски или други азиатски ястия. Има много какво да ви разкаже и покаже.

Ще ни запознае с някои непознати или не добре познати източни продукти и ще ни преведе през всички премеждия, за да може да приготвим още едно уникално вкусно Виетнамско меню!

Нашият гост лектор Ханг в момента учи български. Както знаете обаче, българския език е един от най-трудните и на Ханг ще ѝ е необходимо време, за да го научи. До тогава, всички нейни класове ще се водят на английски. Това не трябва да ви смущава - ако имате затруднения с езика, ние ще превеждаме. Благодарим за разбирането.


MENU

NEM CUỐN
Свежи летни рулца (нем) със скариди

CÁ NƯỚNG SỐT CAM DỪA
Печена риба с кокос с портокалов сос

BÁNH CHUỐI RÁN
Пържен банан със солен кокосов сос


Курсът включва:

  • един клас от 2 часа и половина в Amuse Bouche;
  • инструктор по азиатска кухня - Ханг Тран;
  • двама инструктори, които да следят за безопасността на участниците;
  • всички продукти необходими за приготвянето на ястията;
  • подробни инструкции, рецепти и съвети за готвене
;
  • учебната кухня на Кулинарно Училище Amuse Bouche, с всичките ѝ удобства;
  • престилки, дъски и ножове, за времето на курса;
  • похапване на приготвените по време на курса вкусотии;
  • чай, кафе, минерална вода по време на събитието.

Кулинарно Училище Amuse Bouche използва само висококачествени продукти по време на своите курсове. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати. Рецептите за предвартиелно приготвените продукти, които използваме по време на курсовете можете да видите в нашия кулинарен блог.

подобни курсове

(error)