Услуги, които предлагаме

Наем на кухня/помещения

Кулинарно Училище Amuse Bouche предоставя залата за хранене и учебната си кухня за заснемане на рецепти, видеоклипове и провеждане на кулинарни и други събития. Една зала на училището може да побере комфортно максимум 20-22 души. На разположение ще имате всички удобства на учебната кухня и залата за хранене на Кулинарно Училище Amuse Bouche, WiFi интернет връзка, видео проектор и др. Цена по договаряне.

За повече информация можете да се свържете с нас или да ни пишете на имейл.

*Условията по наемане на залата и учебната кухня са предмет на индивидуален договор в зависимост от време и допълнително необходимо оборудване.

Организация на кулинарни събития

Кулинарно училище Amuse Bouche разполага с професионален екип, който може да организира разнообразни корпоративни или частни събития с кулинарна тематика. Всяко събитие се организира според нуждите, изискванията и желанията на клиента. Екипът на Кулинарно Училище Amuse Bouche владее свободно английски и може да организира събития за чуждоезични групи в и извън собствената ни учебна кухня.

*Условията по организиране на мероприятия са предмет на индивидуален договор.

HACCP Консултации и Концепции за заведения

В България има многобройни заведения, чийто бизнес не върви добре поради липса на ясна концепция. Недейте да се изправяте сами срещу всички предизвикателства. Нашият екип ще ви помогне да намерите правилният път без да правите скъпо струващи грешки.

Заедно ще изработим концепцията на вашето ново или вече работещо заведение. Ще бъдем до вас при всяка стъпка, от избора, изработването и тестването на правилното меню, през намиране и обзавеждане на подходящото за вашето заведене място, до изработката проект, HACCP и всичко необходимо за успеха на вашето начинание.

*Условията на тази услуга са предмет на индивидуално договаряне и зависи от обхвата на проекта.

Кулинарна фотография

Разкажете история за емоциите, които истински вкусната храна събужда. Благодарение на социалните медии кулинарната фотография набира все по-голяма популярност. Храната е един от най-трудните обекти за заснемане. Ние ви предлагаме да оставите на нашите инструктори и фотографи да се погрижат за визията на вашата храна. Предлагаме ви професионална кулинарна фотография за опаковки на хранителни продукти, книги с рецепти, илюстрации и рекламни публикации, интернет или рекламни брошури, професионални снимки за промотирането на вашия ресторант или нов кулинарен продукт, менюта, плакати и навсякъде, където професионална кулинарна фотография е необходима.

*Условията по тази услуга са предмет на индивидуално договаряне и се формират на база на типа заснемане, бройката кадри и др.

Rent-a-chef

Услугата Rent-a-chef е подходяща за случаите, когато искате да изненадате близки и приятели на вашето домашно събиране, парти или друго събитие. Нашите инструктори ще Ви помогнат с всичко, от което имате нужда – от избора и изработването на менюто, през избора на правилните продукти до тяхното приготвяне и представяне. Нашите инструктори ще останат незабележими, за да можете вие да оберете овациите на Вашите гости.

*Условията по наемане на залата и учебната кухня са предмет на индивидуален договор в зависимост от време и допълнително необходимо оборудване.

**Екипът ни говори свободно английски език.

(error)