Шоколадов Тарт с Мента

09 December 2021 г. рецепта

Ако си търсите лесен за приготвяне, но “фенси” изглеждащ десерт, то не търсете повече. Този тарт не изисква никакви кулинарни умения или специални инструменти, за да го направите. Рецептата търпи варианции, като можете да замените ментовия аромат с този на портокал, лимон, микс сладки подправки и още много други.

 

Веган Тиквен Кейк

15 October 2021 г. рецепта

Този кейк е толкова сочен и мек, че най-вероятно ще го хапнете бързо-бързо. Тиквеното пюре, което е основна част от рецептата играе важна роля, тъй като освен, че придава приятен вкус и аромат, слепва всички продукти, като по този начин заменя яйцата. Ако обичате тиква, задължително изпробвайте тази рецепта.

 

Тиквени Фалафели

10 October 2021 г. рецепта

Ако си търсите нещо бързо за приготвяне, което да е достатъчно вкусно и в същото време полезно, то тогава задължително трябва да тествате тази рецепта за фалафели с тиква, които дори са веган.

 

Фъстъчени Барчета

02 October 2021 г. рецепта

Тези фъстъчени барчета са доказателство, че храната може да бъде невероятно вкусна дори и когато не съдържа животински продукти. Сигурни сме, че ще станат любимо лакомство и на малки и големи!!

 

Печено Резене с Чедър Сос

23 September 2021 г. рецепта

Дори и да не сте опитвали резене до сега, никога не е късно да промените тази грешка. Резенето е с изключително деликатен, съвсен леко анасонов аромат, който не е никак натрапчив. Дори и да не сте почитатели на мастиката или узото, резенето ще ви допадне. Преминавайки термична обработка, този му деликатен аромат се губи, затова ние го подсилваме с малко допълнително узо. Сосът, който използваме за рецептата е изключително лесен за приготвяне и може да се използва за всякакви други зеленчуци.

 

Отворен Сандвич с Авокадо и Салса от Доматки

16 September 2021 г. рецепта

Няма да изненадаме никого с тази класическа комбинация между авокадо и чери доматки. Все пак решихме да ви предложим тази рецепта, като нещо простичко и бързо за приготвяне в някоя мързелива неделя.

(error)