Френски Макарони - видео курс

Сладкарски Начинаещи

Този видео курс може да е идеален начин да спестите време при изучаването на техниките за правене на френски макарони. Много от вас смятат, че е сложно и рисково да си ги направят вкъщи, но този бърз курс ще ви докаже точно обратното! Е да, има няколко тънки момента, но Катерина Рангелова се е постарала да ги обясни и покаже нагледно. Последвайте линка в описанието, за да се регистрирате!


Начало:
26 February 2028 г. @ 00:00 ч. Молим ви да игнорирате началната дата, тъй като това е онлайн курс и не е обвързан с конкретна такава.
Свободни места: 12
Потърсете други дати
Цена: 50 лв с ДДС
Доведи приятел/ка и получи 5% отстъпка!

С неизброимо разнообразие от цветове и комбинации от вкусове, тези бадемови сладки с хрупкава черупка и мека вътрешност, вълнуват любителите на десертите от векове. Произхождат от Италия, но получават своята популярност и познатия ни днес облик във Франция.

Макар и лесен десерт, постигането на хубавата форма и ефирната "поличка" на макароните може да бъде истинско предизвикателство. На този курс ще научите кои са триковете при приготвянето на макарони, какво представлява техниката "макаронаж" - смесването на продуктите, което е най-важното за успешния резултат.

Не се колебайте, а разгледайте подробно курса като последвате този линк. След регистрация ще имате достъп до курса за период от 3 месеца.


 

Програмата

Част I - Необходимо оборудване

Част II - Френски Макарони

Част III - Кремове

Част IV - Сглобяване

 

подобни курсове

(error)