Сосове - видео курс

Начинаещи Напреднали

Направете първи стъпки в сосовете и разберете как можете да разнообразите всяко ястие, независимо от това дали е френско или не. Курсът предлага над 60 рецепти на сосове, необходимо оборудване и всички полезни техники, за да превърнете няколко съставки в ароматен и питателен сос. Последвайте линка в описанието, за да се регистрирате!


Начало:
28 March 2026 г. @ 00:00 ч. Молим ви да игнорирате началната дата и час, тъй като това е онлайн курс и не е обвързан с конкретна такава.
Свободни места: 21
Потърсете други дати
Цена: 50 лв с ДДС
Доведи приятел/ка и получи 5% отстъпка!

Знаете, че сосът е може би най-важният елемент в едно ястие, тъй като свързва всички компоненти. Също така, е едно от капризните неща за приготвяне, защото нещата често не преминават както по учебник.

Това е първият ни онлайн клас, посветен само за сосове. В него ще откриете техниките за направата на почти всички сосове в света, клипове как да приготвите най-капризните от тях, както и над 60 рецепти.

След този курс съвсем самостоятелно ще можете да приготвяте вариации на сос Холандез и майонеза, гхи и още от най-основните и приложими сосове, познати в кулинарията. 

Не се колебайте, а разгледайте подробно курса като последвате този линк. След регистрация ще имате достъп до курса за период от 3 месеца.


Програмата

Част I - Необходимо оборудване

Част II - Начин на сгъстяване на сосове

Част III - Бульони

Част IV - Винегрети

Част V - Емулисии - Майонеза, Холандез и Забайоне

Част VI - Маслени сосове

Част VII - Бели сосове

Част VIII - Доматени сосове

Част IX - Кули, салса, песто и сосове на основата на ядки

 

подобни курсове

(error)